Algemene voorwaarden Stephanie Mullaart fotografie Deze Algemene voorwaarden gelden voor alle shoots m.u.v. Bruiloft reportages, deze worden per mail naar de klant gestuurd.

Door het invullen van het reserveringsformulier gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Boeken:

Het boeken van een fotoshoot kan d.m.v. het sturen naar een mail via de website www.stephaniemullaart.nl of rechtsreeks d.m.v. een mail info@stephaniemullaart.nl


Bij bruiloften dient 100,- vooraf bij de reservering betaald te worden, Bij overige fotoshoots dient 20,- voorafgaande betaald te worden. Het overige bedrag dient voorafgaand aan de shoot contant betaald te worden of op de dag zelf op onderstaande rekening te zijn over gemaakt.

Een fotoshoot is geboekt als het reserveringsformulier volledig is ingevuld, terug gemaild en de betaling voor de reservering op de bank rekening staat. 

Betalingen

 Jullie betaling om te shoot te reserveren kan via de bank over gemaakt worden naar: SCMullaart NL34INGB0001278450

Producten zoals albums worden besteld als de betaling vooraf binnen is.

Annuleren:

Het annuleren van een shoot kan kosteloos minimaal 14 dagen voor de geplande shoot, wanneer het korter dan 14 dagen is, wordt het reserveringbedrag niet terug gestort. Wordt de shoot minder dan 24 uur van tevoren geannuleerd of is er een” No Show” dan wordt de gehele shoot in rekening gebracht.

In geval van ziekte bij een shoot moet Nicole Kolkman Photography hier maximaal 24 uur van tevoren van op de hoogte worden gebracht. Er dient binnen 5 dagen een nieuwe afspraak te worden gemaakt voor binnen 8 weken. Er kan eenmalig kosteloos verzet worden vanwege ziekte, daarna ontvang je de reserveringskosten niet terug.

Mocht door weersomstandigheden de shoot niet door kunnen gaan, dan wordt er kosteloos een nieuwe datum gepland binnen 8 weken. Mocht het weer dan nog niet goed zijn, dan kan indien mogelijk de shoot worden omgezet naar een kindershoot in de studio. Mochten jullie in deze situatie de shoot willen annuleren, dan wordt van het reserverings bedrag niet terug gestort. De gemaakte kosten, zijn kosten om jullie plek te reserveren

Prijswijziging

 Nicole Kolkman Photography heeft het recht om ten alle tijden prijzen te veranderen, reeds geboekte shoots ontvangen de sessie voor de prijs die op het moment van de boeking op de website vermeld was.

 Verantwoordelijkheid

De verantwoordelijkheid voor de kinderen tijdens een shoot ligt bij de ouders.

De fotograaf is niet verantwoordelijk voor lichamelijke of materiele schade tijdens de fotosessie op locatie of in de studio.materiaal tijdens of na de opname verloren gaat, worden opnames voor zover mogelijk over gemaakt. Kosten (visagie, kapper etc) die voortkomen hieruit worden niet door de fotograaf vergoed.

Indien er schade ontstaat aan fotoapparatuur of andere fotografie spullen door toedoen van uzelf of uw kinderen, dan zullen deze kosten op u verhaald worden.

Auteursrecht

Nicole Kolkman Photography heeft ten alle tijden het auteursrecht van de foto’s. Foto’s uit het online fotoalbum mogen niet zonder te zijn afgenomen geplaatst worden op social media. (facebook twitter etc) Indien dit wel gebeurd volgt er een waarschuwing., indien de foto’s nog steeds geplaatst blijven, is de klant verplicht om de geplaatste foto’s af te nemen van de fotograaf.

Reeds gekochte digitale bestanden met watermerk mogen geplaatst worden op social media,. Deze foto’s mogen niet zonder watermerk, bewerkt of in een andere vorm gepresenteerd worden.De bestanden in lage resolutie met watermerk worden naast de hoge resolutie foto’s geleverd via de online gallery

De hoge resolutie foto’s zijn te gebruiken voor afdrukken, canvassen etc. Deze mogen niet op internet worden gebruikt.de klant een foto in wil sturen naar een fotowedstrijd, dient toestemming te worden gegeven door de fotograaf en de naam worden vermeld

De klant geeft Nicole Kolkman Photography door het boeken van een shoot automatisch toestemming om de foto’s te gebruiken voor de website, Facebook, blog of andere commerciële doeleinden. Mocht de klant dit niet willen dan dient dit vooraf of tijdens de shoot aangegeven te worden.

Producten

Enkele weken na de shoot ontvangt de klant een online fotoalbum. Hieruit kan de klant een keuze kan maken voor de bestelling. Deze worden digitaal aangeleverd.

Bij het afdrukken van digitale fotobestanden is de klant is zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afdrukken

Wanneer Producten beschadigd ontvangen worden dient de klant dit binnen 2 dagen kenbaar te maken aanNicole Kolkman Photography.De fotograaf zal kijken naar een geschikte oplossing.

Nicole Kolkman Photography met een professioneel beeldscherm voor optimale kleurbewerkingen, Het is mogelijk dat de kleur afwijkt op uw eigen beeldscherm. De klant heeft geen recht op een nieuw product of terug storting van de betaling.

Digitale Bestanden;

Digitale fotobestanden worden standaard geleverd via de online gallery. Deze kunnen niet retour worden genomen. De foto’s worden zowel als “JPEG”‘s in hoge resolutie zonder watermerk voor eigen gebruik, als “webprint” Lage resolutie foto’s met watermerk geleverd voor internet gebruik geleverd.

De bewerkte digitale foto’s blijven 6 maanden bewaard door Nicole Kolkman Photography De originele Bestanden blijven 2 maand bestaan. Mochten er wensen zijn, dan kan dit binnen 1 maand worden aangegeven.


"Eheu fugaces labuntur anni. Lorem ipsum dolor sit amet. Quam bene vivas refert non quam diu."

—Gabriel S.