Algemene voorwaarden Stephanie Mullaart fotografie Deze Algemene voorwaarden gelden voor alle shoots.

Door het boeken van een fotoshoot of bruiloft gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.


Boeken:

Het boeken van een fotoshoot kan d.m.v. het sturen naar een mail via de website www.stephaniemullaart.nl of rechtsreeks d.m.v. een mail info@stephaniemullaart.nl


Bij bruiloften dient 100,- vooraf bij de reservering betaald te worden, Het overige bedrag dient voorafgaand aan de shoot betaald te worden of op de dag zelf op onderstaande rekening te zijn over gemaakt.

Een bruiloft staat definitief geboekt nadat de offerte goedgekeurd is (er kunnen na het goedkeuren altijd nog uren bijgevoegd worden) en de aanbetaling binnen is.


Betalingen:

 Jullie betaling om te shoot te reserveren kan via de bank volgens de factuur.

Producten zoals albums worden besteld als de betaling vooraf binnen is.


Annuleren:

Het annuleren van een shoot kan kosteloos tot 24 uur van te voren. Wordt de shoot minder dan 24 uur van tevoren geannuleerd of is er een” No Show” dan wordt de gehele shoot in rekening gebracht.

In geval van ziekte bij een shoot moet Stephanie Mullaart fotografie hier maximaal 24 uur van tevoren van op de hoogte worden gebracht.

Mocht door weersomstandigheden de shoot niet door kunnen gaan, dan wordt er kosteloos een nieuwe datum gepland.


Voor bruiloften geldt dat er tot een maand voor de datum geannuleerd kan worden mits er een geldige reden hiervoor is. Geen geldige regel is dat er een andere fotograaf is gevonden.


Prijswijziging:

 Stephanie Mullaart fotografie heeft het recht om ten alle tijden prijzen te veranderen, reeds geboekte shoots ontvangen de sessie voor de prijs die op het moment van de boeking op de website vermeld was.


 Verantwoordelijkheid:

De verantwoordelijkheid voor de kinderen tijdens een shoot ligt bij de ouders.

De fotograaf is niet verantwoordelijk voor lichamelijke of materiele schade tijdens de fotosessie op locatie.

Indien er schade ontstaat aan fotoapparatuur of andere fotografie spullen door toedoen van uzelf of uw kinderen, dan zullen deze kosten op u verhaald worden.


Auteursrecht:

Stephanie Mullaart fotografie heeft ten alle tijden het auteursrecht van de foto’s. Foto’s uit het online fotoalbum mogen niet zonder te zijn afgenomen geplaatst worden op social media. (facebook twitter etc) Indien dit wel gebeurd volgt er een waarschuwing., indien de foto’s nog steeds geplaatst blijven, is de klant verplicht om de geplaatste foto’s af te nemen van de fotograaf.

Reeds gekochte digitale bestanden met watermerk mogen geplaatst worden op social media,. Deze foto’s mogen niet zonder watermerk, bewerkt of in een andere vorm gepresenteerd worden.

De hoge resolutie foto’s zijn te gebruiken voor afdrukken, canvassen etc. Deze mogen niet op internet worden gebruikt. Indien de klant een foto in wil sturen naar een fotowedstrijd, dient toestemming te worden gegeven door de fotograaf en de naam worden vermeld.

De klant geeft Stephanie Mullaart fotografie door het boeken van een shoot automatisch toestemming om de foto’s te gebruiken voor de website, Facebook, blog of andere commerciële doeleinden. Mocht de klant dit niet willen dan dient dit vooraf of tijdens de shoot aangegeven te worden.


Producten:

Enkele weken na de shoot ontvangt de klant een online fotoalbum. Hieruit kan de klant een keuze kan maken voor de bestelling. Deze worden digitaal aangeleverd.

Bij het afdrukken van digitale fotobestanden is de klant is zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afdrukken.

Wanneer Producten beschadigd ontvangen worden dient de klant dit binnen 2 dagen kenbaar te maken aan Stephanie Mullaart fotografie. De fotograaf zal kijken naar een geschikte oplossing.

Stephanie Mullaart fotografie werkt met een professioneel beeldscherm voor optimale kleurbewerkingen, Het is mogelijk dat de kleur afwijkt op uw eigen beeldscherm. De klant heeft geen recht op een nieuw product of terug storting van de betaling.


Digitale Bestanden;

Digitale fotobestanden worden standaard geleverd via de online gallery of via Wetransfer. Deze kunnen niet retour worden genomen. De foto’s worden zowel als “JPEG”‘s in hoge resolutie zonder watermerk voor eigen gebruik, als “webprint” Lage resolutie foto’s met watermerk geleverd voor internet gebruik geleverd.

De bewerkte digitale foto’s blijven minimaal 1 jaar bewaard door Stephanie Mullaart fotografie De originele Bestanden blijven minimaal 6 maand bestaan.